Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Vårt sortiment

Felchlin, Vegan Choc 44%, ljus, ekologisk (6 kg)

Felchlin, Vegan Choc 44%, ljus, ekologisk (6 kg)

Artikelnr: 49384

I lager

Förpackning:  6 kg

1495 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
Säker betalning med 20 dagars faktura 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr

Produktinformation

Vegan Choc 44% - En ekologisk & vegansk ljus chokladvariant med mycket karaktär

Felchlins ekologiska och veganska ljusa ”Vegan Choc Brun” 44% är inte en klassisk couverture och inte heller en choklad, men smakar ändå i stort sett likadant.

Felchlin erbjuder här ett riktigt bra alternativ för den veganska livsstilen. Njut av ljus choklad utan animaliska ingredienser, passar till det mesta.

Utseende

Varmt ljusbrun till kulören.

Smak 

De ekologiska råvarorna som rismjölkspulver, färskrostad hasselnöt, lite riven kokos och vanilj från Madagaskar samt kakaosmör gjort av kakaobönor från Dominikanska republiken ger denna produkt sin härliga och genuina karaktär.

Den är smidig och len och lämnar en behaglig munkänsla efter att den smält.

Passar bra till

För vegansk tillverkning av t.ex. praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, konfekt, chokladkakor och bräck, mousse, kräm och andra konditorfyllningar, bakverk som t.ex. muffins och brownies, sås, gjutning av ihåliga skal som praliner och figurer samt dekorationer av olika slag mm.
Ja helt enkelt det mesta du kan göra med vanlig mjölkchoklad.

Överdrag, gjutning, fyllning och dekorationer.

Extremglans med tablering

Tempereras Vegan Choc perfekt så får du en glans som är helt otrolig.

  • Värm försiktigt upp den till 45-46°C, rör ofta och väl, gärna med en slickepott.
  • Kyl ner genom klassisk tablering på bord till ca. 26°C.
  • Värm sedan försiktigt på den igen till en arbetstemperatur på mellan 31-32°C.

Viskositet

Vegan Choc har en hög viskositet.

Teknisk information

Viskositet 3 av 3
Kakaofett 39,6%
Mjölkfett -
Socker 36,7%

Länkar 

Specifikationer

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2575 kj
Energi 615 kcal
Fett 45,4
Varav mättat fett 26,7
Kolhydrat 48,1
Varav sockerarter 38,1
Protein 2,1
Salt 0,2

Nettokvantitet: 6 kg

Ingredienser: Kakaosmör*, rörsocker*, modifierad risstärkelse*, kakaomassa*, kokos*, HASSELNÖT*, vaniljextrakt*, havssalt, emulgeringsmedel (solroslecitin). *Ekologisk produkt från icke EU-jordbruk. SE-EKO-01.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mjölk, mandel, pistagenöt, makadamianöt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson