Felchlin, Bionda 36 %, vit choklad, Rondo
Artikelnr: 49388-2
Säker betalning med 20 dagars faktura
3500 produkter i lager för omgående leverans
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Produktinformation
Bionda 36% - Extrem krämighet med en fascinerande smak
Felchlins couverture Bionda 36% fängslar dig med sin sammetslika och krämiga karamellsmak.
Chokladens extremt krämiga profil beror bl.a. på det höga mjölkfettsinnehåll som denna couverture har. Den är smidig och har bra viskositet för ett brett användningsområde.
Utseende
Chokladen har en varm och ljusblond färg.
Smak
En enkel men ändå effektiv användning med maximal smakutveckling garanteras när du använder Bionda 36%. Denna "blonda" couverture med naturlig färg står helt i en klass för sig och erbjuder entusiaster för både vit- och mjölkchoklad en äkta och euforisk smakupplevelse.
Ett helt unikt och speciellt mjölkpulver från Schweiz i samklang med det karamelliserade sockret och mjölken bidrar till denna choklads helt unika smakprofil och krämighet.
Passar bra till
Praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, konfekt, chokladkakor och bräck, mousse, kräm, bavaroise, crémeux, glass, sås, gjutning av ihåliga skal som praliner och figurer, övrig matlagning och dekorationer av olika slag mm.
Överdrag, gjutning, fyllning och dekorationer.
Viskositet
Mycket hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering. Den är således mycket lätt och smidig att temperera och arbeta med. Couverture från Felchlin är perfekt balanserade med kakaosmör av yttersta kvalitet redan från början och behöver ingen ytterligare inblandning av fett.
Teknisk information
Viskositet 3 av 3
Kakaofett 36,3%
Mjölkfett 7,5%
Socker 46,5%
Länkar
Specifikationer
Näringdeklaration per 100g
Energi Kj |
2550 kj |
Energi |
609 kcal |
Fett |
43,9 |
Varav mättat fett |
26,4 |
Kolhydrat |
49,5 |
Varav sockerarter |
46,5 |
Protein |
3,9 |
Salt |
0,3 |
Nettokvantitet: 2 kg
Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, SMÖRFETT, vasslepulver (av MJÖLK), maltodextrin, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), karamell.
Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: Mandel, hasselnöt, pistagenöt och macadamianöt.