Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Felchlin, Caramelito 36 %, mjölkchoklad, Rondo (6 kg)

Felchlin, Caramelito 36 %, mjölkchoklad, Rondo (6 kg)

Caramelito 36 % - En ljuvlig mjölkchoklad tillverkad av karamelliserat mjölkpulver och socker

Artikelnr: 49371

Förpackning: 6 kg

I lager

1979 kr exkl. moms

Lägg i varukorg
Säker betalning med 20 dagars faktura

En något ljusare mjölkchokladfärg

 Underbar mjölkchoklad med den klassiska schweiziska mjölkkaraktären och djup, balanserad karamelliserad efterton där även Bourbonvaniljen kommer till sin rätt.

Både sockret och det Schweiziska mjölkpulvret är karamelliserat vilket ger chokladen dess speciella karaktär.

Den passar mycket bra att använda till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar och för temperering och doppning.

Hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.

Viskositet 3 av 3
Minimum av kakao 36 %
Kakaofett 33,2 %
Mjölkfett 6,4 %
Socker 47,0 %
Innehåller sojalecitin

Forasterobönor från Ghana

Nettokvantitet: 3x2 kg

Beteckning: Mjölkchoklad minst 36% kakao

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, vasslepulver (av MJÖLK), Smörfett, maltodexrin, MJÖLKPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN), arom, vanilj.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt.

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2418 kJ
Energi 583 kcal
Fett 39,6 g
Varav mättat fett 20,5 g
Kolhydrat 52,2 g
Varav sockerarter 36,1 g
Protein 3,7 g
Salt 0 g

Relaterade recept

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag