Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Felchlin, Mandel-Gianduja, Intenso, mjölkchoklad (2 kg)

Felchlin, Mandel-Gianduja, Intenso, mjölkchoklad (2 kg)

Felchlin Gianduja M Intenso

Högklassig gianduja som görs på mandlar från Kalifornien.


Gianduja i block som görs på mandlar från Kalifornien. Mandlarna rostas på traditionellt sätt av Felchlin. Gianduja M Intenso passar utmärkt till skurna och gjutna praliner, bakelser, tårtor, glass och desserter – gärna i kombination med Felchlins Grand Cru-couverturer.

 

Nytt recept med mindre socker och större andel mandlar, vilket också ger en perfekt textur. Intenstivt fruktig smak med välbalanserade kakaotoner, angemäm nötighet och tydliga karamellinslag.

 

Färdig att användas direkt som den är. Smälter vid 26–28 grader.

Artikelnr: 49418-2

Förpackning: 2 kg

I lager

488 kr exkl. moms

Lägg i varukorg
Säker betalning med 20 dagars faktura

Nettokvantitet: 2 kg

Beteckning: Mjölkchoklad-mandelgianduja

Ingredienser: 35% MANDEL, MJÖLKPULVER, socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN).

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: hasselnöt

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2435 kJ
Energi 586 kcal
Fett 42,5 g
Varav mättat fett 15,4 g
Kolhydrat 33,9 g
Varav sockerarter 32,5 g
Protein 14,4 g
Salt 0,2 g

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag