Pektin & Stabilisatorer
Dessa stabilisatorer ger enastående textur till dina mästerverk
Här nedan hittar du ett brett utbud av olika typer av pektin, stabilisatorer och gelatin. De gör alla samma sak, de ger stabilitet till en produkt fast vägen dit kan se ut på många olika sätt.
Traditionellt sett är ju gelatin ett av de vanligaste geléringsmedlen och om man velat ha ett vegetabiliskt alternativ har man fått använda Agar Agar.
På ÅSÖ har vi nu, förutom dessa två, ett helt nytt revolutionerande sortiment bestående av 100% växtbaserade pektiner, stabilisatorer och citrusfiber. Samtliga är förträffliga att använda till desserter samt i det kalla- och varma köket och produkterna kallas BASIC Gel, BASIC Textur och BASIC Dry.
Förutom allt detta har vi även vårt fantastiska stärkelsepulver Instant Vegan Gel som görs på kassavarot och är mycket enkel att applicera.
För en mer utförlig presentation om respektive produkt, var god och klicka dig vidare. Du är även varmt välkommen att ta kontakt med oss på ÅSÖ så guidar och hjälper vi dig på bästa tänkbara sätt.