Det har nog aldrig varit lättare att ge perfekt textur till dina mästerverk…
ÅSÖ har ett brett sortiment av pektin och stabilisatorer för kreativ matlagning.
Traditionellt sett är ju gelatin ett av de vanligaste geléringsmedlen och om man velat ha ett vegetabiliskt alternativ har man fått använda Agar Agar.
Vi kan nu stolt presentera en helt ny revolutionerande produktlinje för den Nordiska marknaden som bygger på pektiner som är tillverkade av skal från äpplen och citrusfrukter samt en citrusfiberpasta.
Produkter innehållande BASIC Gel, BASIC Textur och BASIC Dry är bl.a.
Frysbara.
Det är enkelt att dosera.
Har en hög geléings- och förtjockningsförmåga med en låg råvaruåtgång.
Smaken på pektinen och citrusfibern är helt neutral.
De är helt växtbaserad/veganska.
GMO-, E-nummer- och glutenfri.
Innehåller inga konserveringsmedel.
Utöver detta finns gräddstabilisatorer, chokladmoussegranulat från Felchlin, Instant Vegan Gel och mycket mycket mer. ÅSÖ, din naturliga partner för perfekta resultat i köket.