Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Gelatin och äggfri hasselnötsmousse

Tack vare citruspektinet Basic Gel sweet creams är det nu möjligt att göra helt ägg och gelatinfria mousser. Här bjuder våra konditorer på ett riktigt smakfullt och intensivt hasselnötsmousse, perfekt både för att gjuta i silikonformar men även för att fylla i glas. Receptet som ÅSÖ-konditorerna Jonas Hoffsten och Emanuel Andrén tagit fram finner du i slutet av filmen.

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag