Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
KOKOS

KOKOS

Skriv ut

Portioner: 288 st

Ingredienser

  • 120 g glykos, art.nr 49540
  • 35 g smör
  • 50 g socker
  • 500 g vispgrädde
  • 16 g salt
  • 200 g riven ekologisk kokos
  • 400 g Felchlin Maracaibo 65%, art.nr 49316
  • 800 g Felchlin Caramelito 36%, art.nr 49371
  • DOPPCHOKLAD

    1. Felchlin Maracaibo 65%

    Anvisningar

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Väg upp chokladen i en bunke.
  • Rosta kokosen gyllene.
  • Koka samtidigt upp glykos, smör, socker, grädde och salt och slå detta över chokladen.
  • Låt stå i 3–4 minuter.
  • Rör försiktigt med slickepott.
  • Tillsätt kokosen och blanda till homogen konsistens.
  • Häll upp i ram (36 x 36 cm, höjd 1,5 cm, art.nr 83733 ) på plåt med silpat.
  • Låt stelna till nästa dag i sval temperatur, ca 12–15°.
  • Stryk ett tunt lager choklad över fyllningen.
  • Skär och dela i önskat format och doppa sedan i tempererad choklad.
  • Dekorera.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag