Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
KOKOS

KOKOS

Skriv ut

Portioner: 288 st

Ingredienser

  • 120 g glykos, art.nr 49540
  • 35 g smör
  • 50 g socker
  • 500 g vispgrädde
  • 16 g salt
  • 200 g riven ekologisk kokos
  • 400 g Felchlin Maracaibo 65%, art.nr 49316
  • 800 g Felchlin Caramelito 36%, art.nr 49371
  • DOPPCHOKLAD

    1. Felchlin Maracaibo 65%

    Anvisningar

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Väg upp chokladen i en bunke.
  • Rosta kokosen gyllene.
  • Koka samtidigt upp glykos, smör, socker, grädde och salt och slå detta över chokladen.
  • Låt stå i 3–4 minuter.
  • Rör försiktigt med slickepott.
  • Tillsätt kokosen och blanda till homogen konsistens.
  • Häll upp i ram (36 x 36 cm, höjd 1,5 cm, art.nr 83733 ) på plåt med silpat.
  • Låt stelna till nästa dag i sval temperatur, ca 12–15°.
  • Stryk ett tunt lager choklad över fyllningen.
  • Skär och dela i önskat format och doppa sedan i tempererad choklad.
  • Dekorera.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår

    VÄNLIGEN VÄLJ
    FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

    Företag Privatperson