Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Bakade Chokladtarteletter

Bakade Chokladtarteletter

Skriv ut

Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.

Portioner:

Ingredienser

Chokladtarteletter

  1. 200 g Grädde
  2. 80 g Mjölk
  3. 200 g Choklad, Felchlin Maracaibo 65% (art.nr. 49316)
  4. 1 st Ägg

Anvisningar

  • Börja med att sätta ugnen på 130 grader. Koka grädden och mjölken i en kastrull. Hacka under tiden den mörka chokladen i små bitar. När gräddblandningen kokar häller man den över chokladen och rör allt slätt. Vispa i ett ägg, fyll upp chokladsmeten i små tarteletteskal (art.nr. 88000) och baka dom på 130 grader i ca 5-7 min. När man skakar på plåten så ska smeten ha satt sig. Låt tarteletterna svalna och dekorera dem med röda färska bär.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag