Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Bakade Chokladtarteletter

Bakade Chokladtarteletter

Skriv ut

Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.

Portioner:

Ingredienser

Chokladtarteletter

  1. 200 g Grädde
  2. 80 g Mjölk
  3. 200 g Choklad, Felchlin Maracaibo 65% (art.nr. 49316)
  4. 1 st Ägg

Anvisningar

  • Börja med att sätta ugnen på 130 grader. Koka grädden och mjölken i en kastrull. Hacka under tiden den mörka chokladen i små bitar. När gräddblandningen kokar häller man den över chokladen och rör allt slätt. Vispa i ett ägg, fyll upp chokladsmeten i små tarteletteskal (art.nr. 88000) och baka dom på 130 grader i ca 5-7 min. När man skakar på plåten så ska smeten ha satt sig. Låt tarteletterna svalna och dekorera dem med röda färska bär.
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår