Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Gelatin och äggfria skal- och interiörmousser med fruktpuré

Här bjuder vi dig på olika varianter av fruktmousser som är både gelatin och äggfria. Antingen kan du använda dem som yttre skalmousse till en dessert, bakelse eller en tårta eller också som interiörmousse. Receptet som ÅSÖ-konditorerna Jonas Hoffsten och Emanuel Andrén tagit fram finner du i slutet av filmen.

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag