Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

HÄR ÄR ÅRETS NOBELDESSERT

För sjätte året i rad hade stjärnkonditorn Daniel Roos uppdraget att skapa desserten till Nobelbanketten – festernas fest i Blå Hallen i Stockholms Stadshus! I år fick de cirka 1.300 gästerna avnjuta hans fantastiska kreation med hallonmousse på chokladbrowniebotten, chokladgelé och hallonsorbet. I filmen visar och berättar Daniel om de viktigaste momenten i desserten. Många av ingredienserna har vi på ÅSÖ haft äran att leverera. Se och njut av en mästare i arbete!

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag