Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

HÄR ÄR ÅRETS NOBELDESSERT

För sjätte året i rad hade stjärnkonditorn Daniel Roos uppdraget att skapa desserten till Nobelbanketten – festernas fest i Blå Hallen i Stockholms Stadshus! I år fick de cirka 1.300 gästerna avnjuta hans fantastiska kreation med hallonmousse på chokladbrowniebotten, chokladgelé och hallonsorbet. I filmen visar och berättar Daniel om de viktigaste momenten i desserten. Många av ingredienserna har vi på ÅSÖ haft äran att leverera. Se och njut av en mästare i arbete!

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag