Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Fruktkompotter utan gelatin

Med ca 85 % frysta bär tillsammans med äpplejuice eller fruktpuré och endast 14% socker och Basic Gel Jam II kokar du nu underbara smakfulla och hållfasta sylter eller fruktkompotter. Med samma recept kan du även gjuta en fruktgelé i en Cake Top silikonform som du kan ha som en dekor på en kakaoglazad tårta eller bakelse. Det bästa av allt, det tar inte många minuter. Receptet som ÅSÖ-konditorerna Jonas Hoffsten och Emanuel Andrén tagit fram finner du i slutet av filmen.

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag