Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
GIANDUJA

GIANDUJA

Skriv ut

Portioner: ca 70 praliner

Ingredienser

SKAL

  1. Läderach mörka ovalskal, art.nr 050036

FYLLNING

  1. 300 g Felchlin Rustic Noble Piemontese 60%, art.nr 49353
  2. 110 g Callebaut 70/30-42, tempererad, art.nr 49004
  3. ca 70 st rostade mandlar
  4. Flingsalt

DOPPCHOKLAD

  1. Callebaut 70/30-42, art.nr 49004

DEKORATION

  1. Pulverfärg för choklad guld, art.nr 25355

Anvisningar

  • Temperera chokladen och blanda med hasselnötsmassan till jämn konsistens.
  • Fyll en spritspåse och spritsa upp i skalen till hälften.
  • Tryck ner en rostad mandel och strö lite salt i varje.
  • Fyll upp med resterande massa.
  • Låt stelna i rumstemperatur i ett dygn.
  • Doppa i tempererad choklad.
  • Dekorera.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra och beställ
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag