Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura

I rampljuset

Pralinäggskal med hål, mörk choklad, 5 g, 40x26 mm (343 st)

Artikelnr: 050056

Förpackning: 343 st

755 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Pappersform, Tulip, prickig, mixad, d: 50 mm/160x160 mm (1000 st)

Artikelnr: 44009

Förpackning: 1000 st

349 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Pavoni, överföringsark, 400x250 mm, rosa med vita prickar (20 st)

Artikelnr: 25750

Förpackning: 20 st

443 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Kristyr, påskliljor, 30 mm (100 st)

Artikelnr: 24052

Förpackning: 100 st

286 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Choklad, råvaror och utrustning för restaurang, konditori, bageri och finsmakare!

En fin choklad eller en riktigt god dessert ska inge en känsla av lyx och försätta personen som avnjuter delikatessen i ett tillstånd av djupaste välbefinnande - oavsett om det handlar om ett speciellt tillfälle eller en helt vanlig vardag. Detta förstår vi på ÅSÖ.

Facebook

Såg du när Gustaf Mabrouk gjorde de här fantastiska rosformade chokladfrestelserna i Gokväll i SVT i fredags kväll? Om inte, spana in programmet på SVT Play. Gustaf använde Pavonis läckra form Romance, designad av Antonio Bachour. (Nr 25539, vi har den i lager). I TV-programmet visar Gustaf hur han gör chokladmoussen, spritsar silikonformarna och sprejar de färdiga godbitarna läckert rosröda med kakaofärg från Pavoni (som vi också har i lager). . Här är receptet: . INGREDIENSER: 50 g vatten 50 g socker 80 g äggulor (4 st) 450 g mörk choklad 60% (hackad) 300 g vispgrädde (del 1) 600 g vispgrädde (del 2) SÅ GÖR DU: I en bunke vispa grädden (del 2) medium hård och ställ in den i kylen. Blanda sockret och vattnet i en kastrull och koka till 105 grader. Blanda sockerlagen försiktigt med äggulorna. Vispa blandningen till ett lätt skum på spisen och häll sedan allt i en vispmaskin och vispa tills skummet når en dubbel volym, är fast och ljummen. Koka upp grädden (del 1) och häll den över chokladen. Låt stå i 2 minuter. Vispa blandningen slät. Vänd försiktigt ned chokladblandningen (ganache) i äggskummet och avsluta med att vända ned alltihop i den vispade grädden (del 2). Häll i smeten formar och med en palett stryk formarna släta. Ställ formen i frysen och låt allt frysas i minst 12 timmar. Spreja med röd kakaofärg från @pavonitalia. . Du hittar hela vårt sortiment på aso.se. Såväl proffskunder som privatpersoner kan handla i vår välsorterade webshop. #finform #silicon #chokladmousse #tänkautanförboxen #choklad @svtrecept #allahjärtansdag #åsö #åsöchoklad #asochoklad #chokladgrossist Pavoni Italia S.P.A

Instagram

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson