Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura

I rampljuset

Kristyr, sommaräng (500 g)

Artikelnr: 30072

Förpackning: 500 g

270 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Kristyr, fotboll, d: 40 mm (100 st)

Artikelnr: 2738

Förpackning: 100 st

255 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Överföringsark, 400x300 mm, fotboll (30 st)

Artikelnr: 26057

Förpackning: 30 st

846 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Flagga, Sverige, 40x28 mm, tandpetare, 65 mm (100 st)

Artikelnr: 21061

Förpackning: 100 st

74 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Choklad, råvaror och utrustning för restaurang, konditori, bageri och finsmakare!

En fin choklad eller en riktigt god dessert ska inge en känsla av lyx och försätta personen som avnjuter delikatessen i ett tillstånd av djupaste välbefinnande - oavsett om det handlar om ett speciellt tillfälle eller en helt vanlig vardag. Detta förstår vi på ÅSÖ.

Facebook

Intressanta fakta från Felchlin! Chokladen som sötas på kakaofruktsjuice köper du givetvis av Åsö. Artikelnr 49401 i vår webshop. We believe in making RESPONSIBLE USE OF RESOURCES : The image below shows how a cocoa pod looks from inside. It consists of a thick shell that protects the inside. In Ghana, the beans makeup around 25% of the cocoa fruit. The cocoa pulp is another 25% and the rest is husk. For the fermentation of the cacao beans only a small amount of the pulp is needed. In the past, the majority of the rest of the pulp was thrown away. Now, the cocoa pulp is processed to make the cacao fruit juice, used in our “Cocoa Fruit Couverture” as a sweetener. Processing the pulp does not only mean an additional income for around 1'000 farmers and their families but also new jobs in production and supply chain in the entire region. ******* Wir glauben an einen VERANTWORTLICHEN GEBRAUCH VON RESSOURCEN: Das Bild oben zeigt, wie eine Kakaoschote von innen aussieht. Sie besteht aus einer dicken Schale, die das Innere, also Bohnen und die süsse Pulpe schützt. In Ghana machen die Bohnen etwa 25 % der Kakaofrucht aus. Der Kakaoanteil beträgt weitere 25 % und der Rest besteht aus Schale. Für die Fermentation der Kakaobohnen wird nur eine geringe Menge des Fruchtfleisches benötigt. In der Vergangenheit wurde der Großteil des restlichen Zellstoffs weggeworfen. Nun wird das Kakaomark zu dem Kakaofruchtsaft verarbeitet, der in unserer „Cocoa Fruit Couverture“ als Süßungsmittel verwendet wird. Die Verarbeitung des Zellstoffs bedeutet nicht nur ein zusätzliches Einkommen für rund 1'000 Bauern und ihre Familien, sondern auch neue Arbeitsplätze in der Produktion und Lieferkette in der gesamten Region.

Instagram

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson