Meny Meny
Mendiants
Mendiants

Så här gör du:

  • Rosta nötterna i en torr, het panna. Skär torkad frukt eller bär i mindre bitar. Temperera chokladen och häll den i en spritspåse. Spritsa på bakplåtspapper ut chokladen i medaljonger, lika stora som en femkrona. Toppa med nötter och frukt/bär. Låt stelna.
  • TIPS PÅ VARIANTER

    • Pistaschmandlar och havssalt
    • Apelsinskal på mjölkchoklad
    • Chiliflakes

    Mendiants

    Ronny driver sedan många år tillbaka chocolateriet RC Chocolat i Sigtuna. Han är också medlem i Svenska Konditorlandslaget som kommer att tävla för Sverige i Coupe de monde de la Patisserie 2017. Här bjuder han på sina bästa recept!

    Spara som favorit

    Ingredienser

  • Felchlin Arriba 72%
  • nötter, t ex mandel, hasselnötter, pistasch, valnöt
  • torkad frukt eller bär
  • Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

    Så här gör du:

  • Rosta nötterna i en torr, het panna. Skär torkad frukt eller bär i mindre bitar. Temperera chokladen och häll den i en spritspåse. Spritsa på bakplåtspapper ut chokladen i medaljonger, lika stora som en femkrona. Toppa med nötter och frukt/bär. Låt stelna.
  • TIPS PÅ VARIANTER

    • Pistaschmandlar och havssalt
    • Apelsinskal på mjölkchoklad
    • Chiliflakes

    Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

    Logga in

    Vill du handla som företagare eller privatperson?

    Företag Privat