Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Mendiants

Mendiants

Skriv ut

Ronny driver sedan många år tillbaka chocolateriet RC Chocolat i Sigtuna. Han är också medlem i Svenska Konditorlandslaget som kommer att tävla för Sverige i Coupe de monde de la Patisserie 2017. Här bjuder han på sina bästa recept!

Portioner:

Ingredienser

  • Felchlin Arriba 72%
  • nötter, t ex mandel, hasselnötter, pistasch, valnöt
  • torkad frukt eller bär
  • Anvisningar

  • Rosta nötterna i en torr, het panna. Skär torkad frukt eller bär i mindre bitar. Temperera chokladen och häll den i en spritspåse. Spritsa på bakplåtspapper ut chokladen i medaljonger, lika stora som en femkrona. Toppa med nötter och frukt/bär. Låt stelna.
  • TIPS PÅ VARIANTER

    • Pistaschmandlar och havssalt
    • Apelsinskal på mjölkchoklad
    • Chiliflakes


    Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag