Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Mendiants

Mendiants

Skriv ut

Ronny driver sedan många år tillbaka chocolateriet RC Chocolat i Sigtuna. Han är också medlem i Svenska Konditorlandslaget som kommer att tävla för Sverige i Coupe de monde de la Patisserie 2017. Här bjuder han på sina bästa recept!

Portioner:

Ingredienser

  • Felchlin Arriba 72%
  • nötter, t ex mandel, hasselnötter, pistasch, valnöt
  • torkad frukt eller bär
  • Anvisningar

  • Rosta nötterna i en torr, het panna. Skär torkad frukt eller bär i mindre bitar. Temperera chokladen och häll den i en spritspåse. Spritsa på bakplåtspapper ut chokladen i medaljonger, lika stora som en femkrona. Toppa med nötter och frukt/bär. Låt stelna.
  • TIPS PÅ VARIANTER

    • Pistaschmandlar och havssalt
    • Apelsinskal på mjölkchoklad
    • Chiliflakes


    Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra och beställ
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag