Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Tomtar med Pepparkakstryffel

Tomtar med Pepparkakstryffel

Skriv ut

Martin Isaksson bjuder på söta tomtar, Varsågod att ta för dig!

Portioner: 80 st.

Ingredienser

PEPPARKAKSTRYFFEL

  1. 100 g honung
  2. 70 g farinsocker
  3. 100 g ljus sirap
  4. 1 300 g vispgrädde
  5. 5 g malen kanel
  6. 5 g malen ingefära
  7. 5 g malen kryddnejlika
  8. 2100 g Felchlin Caramelito
  9. 150 g osaltat smör
  10. 70 g cognac
  11. marronskal, mörk choklad, art.nr 050013
  12. Marsipan till tomtar

Anvisningar

PEPPARKAKSTRYFFEL

  1. Koka upp honung, farinsocker och sirap. Tillsätt grädde och kryddor och koka upp igen. Häll vätskan i omgångar över chokladen för att skapa en stabil emulsion. Tillsätt smöret och låt det smälta. Avsluta med cognacen. Mixa. Låt svalna och fyll upp i marronskal. Låt stelna och locka kulorna.

MONTERING

  1. Rulla tryfflarna i tempererad choklad och sen strösocker. Forma ansikten, näsor och tomteluvor i marsipan och montera dem på tryfflarna.

Marronskal, mörk choklad, 7 g, 35 mm (288 st)

968 kr exkl. moms

Artikelnr: 050013

Förpackning: 288 st

I lager

Lägg i varukorg

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag