Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Tomtar med Pepparkakstryffel

Tomtar med Pepparkakstryffel

Skriv ut

Martin Isaksson bjuder på söta tomtar, Varsågod att ta för dig!

Portioner: 80 st.

Ingredienser

PEPPARKAKSTRYFFEL

  1. 100 g honung
  2. 70 g farinsocker
  3. 100 g ljus sirap
  4. 1 300 g vispgrädde
  5. 5 g malen kanel
  6. 5 g malen ingefära
  7. 5 g malen kryddnejlika
  8. 2100 g Felchlin Caramelito
  9. 150 g osaltat smör
  10. 70 g cognac
  11. marronskal, mörk choklad, art.nr 050013
  12. Marsipan till tomtar

Anvisningar

PEPPARKAKSTRYFFEL

  1. Koka upp honung, farinsocker och sirap. Tillsätt grädde och kryddor och koka upp igen. Häll vätskan i omgångar över chokladen för att skapa en stabil emulsion. Tillsätt smöret och låt det smälta. Avsluta med cognacen. Mixa. Låt svalna och fyll upp i marronskal. Låt stelna och locka kulorna.

MONTERING

  1. Rulla tryfflarna i tempererad choklad och sen strösocker. Forma ansikten, näsor och tomteluvor i marsipan och montera dem på tryfflarna.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag