Meny Meny
KOKOS
KOKOS

Så här gör du:

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Väg upp chokladen i en bunke.
  • Rosta kokosen gyllene.
  • Koka samtidigt upp glykos, smör, socker, grädde och salt och slå detta över chokladen.
  • Låt stå i 3–4 minuter.
  • Rör försiktigt med slickepott.
  • Tillsätt kokosen och blanda till homogen konsistens.
  • Häll upp i ram (36 x 36 cm, höjd 1,5 cm, art.nr 83733 ) på plåt med silpat.
  • Låt stelna till nästa dag i sval temperatur, ca 12–15°.
  • Stryk ett tunt lager choklad över fyllningen.
  • Skär och dela i önskat format och doppa sedan i tempererad choklad.
  • Dekorera.
  • KOKOS

    Spara som favorit

    Ingredienser

  • 120 g glykos, art.nr Köp
  • 35 g smör
  • 50 g socker
  • 500 g vispgrädde
  • 16 g salt
  • 200 g riven ekologisk kokos
  • 400 g Felchlin Maracaibo 65%, art.nr Köp
  • 800 g Felchlin Caramelito 36%, art.nr Köp
  • DOPPCHOKLAD

    1. Felchlin Maracaibo 65%
    Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

    Så här gör du:

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Väg upp chokladen i en bunke.
  • Rosta kokosen gyllene.
  • Koka samtidigt upp glykos, smör, socker, grädde och salt och slå detta över chokladen.
  • Låt stå i 3–4 minuter.
  • Rör försiktigt med slickepott.
  • Tillsätt kokosen och blanda till homogen konsistens.
  • Häll upp i ram (36 x 36 cm, höjd 1,5 cm, art.nr 83733 ) på plåt med silpat.
  • Låt stelna till nästa dag i sval temperatur, ca 12–15°.
  • Stryk ett tunt lager choklad över fyllningen.
  • Skär och dela i önskat format och doppa sedan i tempererad choklad.
  • Dekorera.
  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

    Logga in

    Vill du handla som företagare eller privatperson?

    Företag Privat