Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
KOKOS

KOKOS

Skriv ut

Portioner: 288 st

Ingredienser

  • 120 g glykos, art.nr 49540
  • 35 g smör
  • 50 g socker
  • 500 g vispgrädde
  • 16 g salt
  • 200 g riven ekologisk kokos
  • 400 g Felchlin Maracaibo 65%, art.nr 49316
  • 800 g Felchlin Caramelito 36%, art.nr 49371
  • DOPPCHOKLAD

    1. Felchlin Maracaibo 65%

    Anvisningar

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Väg upp chokladen i en bunke.
  • Rosta kokosen gyllene.
  • Koka samtidigt upp glykos, smör, socker, grädde och salt och slå detta över chokladen.
  • Låt stå i 3–4 minuter.
  • Rör försiktigt med slickepott.
  • Tillsätt kokosen och blanda till homogen konsistens.
  • Häll upp i ram (36 x 36 cm, höjd 1,5 cm, art.nr 83733 ) på plåt med silpat.
  • Låt stelna till nästa dag i sval temperatur, ca 12–15°.
  • Stryk ett tunt lager choklad över fyllningen.
  • Skär och dela i önskat format och doppa sedan i tempererad choklad.
  • Dekorera.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra och beställ
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag