Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
GIANDUJA

GIANDUJA

Skriv ut

Portioner: ca 70 praliner

Ingredienser

SKAL

  1. Läderach mörka ovalskal, art.nr 050036

FYLLNING

  1. 300 g Felchlin Rustic Noble Piemontese 60%, art.nr 49353
  2. 110 g Callebaut 70/30-42, tempererad, art.nr 49004
  3. ca 70 st rostade mandlar
  4. Flingsalt

DOPPCHOKLAD

  1. Callebaut 70/30-42, art.nr 49004

DEKORATION

  1. Pulverfärg för choklad guld, art.nr 25355

Anvisningar

  • Temperera chokladen och blanda med hasselnötsmassan till jämn konsistens.
  • Fyll en spritspåse och spritsa upp i skalen till hälften.
  • Tryck ner en rostad mandel och strö lite salt i varje.
  • Fyll upp med resterande massa.
  • Låt stelna i rumstemperatur i ett dygn.
  • Doppa i tempererad choklad.
  • Dekorera.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag