Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
BOLIVIATRYFFEL

BOLIVIATRYFFEL

Skriv ut

Annelie Kejroth är en av Sveriges främsta chokladmakare och driver Annelie K Choklad och Praliner i Uppsala sedan mer än 25 år tillbaka. Sedan starten är hon en trogen Åsö-kund och använder såväl Felchlin som vår egen Åsö-Choklad i praliner och bakverk. Annelie K har omkring 30 praliner i sitt sortiment och här delar hon med sig av receptet på en av dem. 

Portioner: 1 ram 15 mm hög, art.nr 83733

Ingredienser

  • 725 g grädde
  • 125 g trimolin, art.nr 49582
  • 1160 g Felchlin Cru Sauvage Bolivia 68 %, art.nr 49329
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • Anvisningar

  • Lägg chokladen i en skål.
  • Värm upp grädde och trimolin till 85°.
  • Häll blandningen över chokladen i tre omgångar, en tredjedel i taget.
  • Tillsätt smält smör och blanda ihop med mixerstav.
  • Häll i ram, låt stelna och skär sedan i 22 x 22 mm stora bitar.
  • Doppa bitarna i mörk choklad och dekorera med överföringsark.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag