Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
BLÅBÄR

BLÅBÄR

Skriv ut

Annelie Kejroth är en av Sveriges främsta chokladmakare och driver Annelie K Choklad och Praliner i Uppsala sedan mer än 25 år tillbaka. Sedan starten är hon en trogen Åsö-kund och använder såväl Felchlin som vår egen Åsö-Choklad i praliner och bakverk. Annelie K har omkring 30 praliner i sitt sortiment och här delar hon med sig av receptet på en av dem. 

Portioner: 1 ram, 15 mm hög, art.nr 83733

Ingredienser

  • 650 g blåbärspuré, art.nr 49730
  • 145 g trimolin, art.nr 49582
  • 1200 g Felchlin Maracaibo Clasificado 65%, art.nr 49316
  • 150 g kakaosmör, art.nr 147012
  • Överföringsark, art.nr 25628
  • Anvisningar

  • Lägg chokladen i en skål.
  • Värm upp blåbärspuré och trimolin till 85°.
  • Häll blandningen över chokladen i tre omgångar, en tredjedel i taget.
  • Tillsätt smält kakaosmör och blanda ihop med mixerstav.
  • Häll i ram, låt stelna och skär sedan i 22 x 22 mm stora bitar.
  • Doppa bitarna i mörk choklad och dekorera med överföringsark.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra och beställ
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag