Meny Meny
Passionstartletter
Passionstartletter

Så här gör du:

Passionsfruktscurd

Koka upp puré med smör och halva mängden socker.

Vispa ihop resten av sockret med äggula och maizena, vispa ned detta i purén och sjud upp till första bubblan.

Låt svalna i kyl till rumstemperatur.

Hallonmaräng

Vispa äggvitan till ett fast skum.

Koka ihop hallonpuré, socker och vatten till 121° och häll detta i en tunn stråle över den uppvispade äggvitan, fortsätt att vispa marängen kall.

Montering

Fyll skalen med curden och låt den stelna.

Spritsa på marängen och bränn lätt med gasolbrännare.

Dekorera med frystorkade hallon och oxalis.

Passionstartletter

Passionstartletter med passionsfruktscurd och maräng.        

Spara som favorit

Ingredienser

  • 40 st Läderach specialskal ikonKöp

Passionsfruktscurd

  • 500 g passionsfruktspuré, art.nr 49745
  • 50 g smör
  • 150 g socker
  • 200 g äggula
  • 50 g maizena

Hallonmaräng

  • 375 g äggvita
  • 100 g hallonpuré, art.nr 49705
  • 50 g vatten
  • 630 g socker

Dekorering

  • Frystorkade hallon
  • Oxalis
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Passionsfruktscurd

Koka upp puré med smör och halva mängden socker.

Vispa ihop resten av sockret med äggula och maizena, vispa ned detta i purén och sjud upp till första bubblan.

Låt svalna i kyl till rumstemperatur.

Hallonmaräng

Vispa äggvitan till ett fast skum.

Koka ihop hallonpuré, socker och vatten till 121° och häll detta i en tunn stråle över den uppvispade äggvitan, fortsätt att vispa marängen kall.

Montering

Fyll skalen med curden och låt den stelna.

Spritsa på marängen och bränn lätt med gasolbrännare.

Dekorera med frystorkade hallon och oxalis.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat