Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Passionsfruktscurd
Koka upp puré med smör och halva mängden socker.
Vispa ihop resten av sockret med äggula och maizena, vispa ned detta i purén och sjud upp till första bubblan.
Låt svalna i kyl till rumstemperatur.
Hallonmaräng
Vispa äggvitan till ett fast skum.
Koka ihop hallonpuré, socker och vatten till 121° och häll detta i en tunn stråle över den uppvispade äggvitan, fortsätt att vispa marängen kall.
Montering
Fyll skalen med curden och låt den stelna.
Spritsa på marängen och bränn lätt med gasolbrännare.
Dekorera med frystorkade hallon och oxalis.
Passionstartletter med passionsfruktscurd och maräng.
Spara som favorit
Ingredienser
Dekorering
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?