Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Passionstartletter

Passionstartletter

Skriv ut

Passionstartletter med passionsfruktscurd och maräng.        

Portioner: ca 40 st

Ingredienser

  • 40 st Läderach specialskal, art.nr 050047

Passionsfruktscurd

  • 500 g passionsfruktspuré, art.nr 49745
  • 50 g smör
  • 150 g socker
  • 200 g äggula
  • 50 g maizena

Hallonmaräng

  • 375 g äggvita
  • 100 g hallonpuré, art.nr 49705
  • 50 g vatten
  • 630 g socker

Dekorering

  • Frystorkade hallon
  • Oxalis

Anvisningar

Passionsfruktscurd

  1. Koka upp puré med smör och halva mängden socker.
  2. Vispa ihop resten av sockret med äggula och maizena, vispa ned detta i purén och sjud upp till första bubblan.
  3. Låt svalna i kyl till rumstemperatur.

Hallonmaräng

  1. Vispa äggvitan till ett fast skum.
  2. Koka ihop hallonpuré, socker och vatten till 121° och häll detta i en tunn stråle över den uppvispade äggvitan, fortsätt att vispa marängen kall.

Montering

  1. Fyll skalen med curden och låt den stelna.
  2. Spritsa på marängen och bränn lätt med gasolbrännare.
  3. Dekorera med frystorkade hallon och oxalis.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag