Pistagekaka
Vispa ihop ägg och socker.
Blanda ner maizena och pistage och blanda ihop detta med äggsmeten.
Baka i 180° i ca 20-30 minuter.
Tryck ned och jämna till kanten medan kakan fortfarande är varm.
Marinerade jordgubbar
Dela jordgubbarna och vänd ner sudashi.
Låt dra i 30 minuter.
Italiensk maräng
Vispa äggvitan till ett fast skum.
Koka socker och vatten till 121° och häll detta i en tunn stråle över den uppvispade äggvitan, fortsätt att vispa marängen kall.
Champagnemousse
Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten. Krama ur det och smält försiktigt.
Häll sedan champagnen över det smälta gelatinet, använd en stor skål då det bubblar mycket.
Blanda ner den italienska marängen och till sist grädden.
Fyll en del av moussen i silikonkupolformar och frys helt.
Montering
Lägg kakan i botten på en avlång form.
Fyll upp till hälften med mousse.
Strö över de marinerade jordgubbarna och fyll upp med mousse.
Frys helt. Lägg gjutna moussekupoler på toppen och frys igen i ca 30 minuter.
Dela längden i bitar och dekorera med färska jordgubbar, spritsad maräng, ätbara blommor och moussekupoler.