Crème brûlée
Koka upp grädde, mjölk, socker och vaniljstång.
Kyl ner och tillsätt äggula, sila.
Baka i portionsformar på 98° torr värme med stängt spjäll i ca 45 minuter.
Morot-, apelsin- och ingefärssorbet
Riv ingefäran med skal och krama ur saften.
Blanda alltihop och kör i glassmaskin.
Ingefärssmulor
Blanda allt och baka av på silipatmatta 160° i ca 15 minuter.
Madeleinekaka
Smält smöret och rör ihop med resten av ingredienserna.
Fyll små madeleinformar och baka av i 170° i ca 7 minuter.
Inkokta morötter
Skrubba fina minimorötter och blanchera dem i någon minut.
Koka upp sockerlag 50/50 med lite apelsinzest och lägg ner morötterna.
Låt koka ett par minuter tills morötterna känns mjuka.
Låt ligga i sin lag.
Morotskaramell
Reducera juicen till hälften, tillsätt sirap och koka till önskad tjocklek.
Upplägg
Lägg upp allt på fina tallrikar och avsluta med morotskaramell.