Meny Meny
Kryddig höstpralin
Kryddig höstpralin

Så här gör du:

Koka upp grädde, glykos, riven ingefära och kryddor.

Mixa till jämn struktur.

Finhacka mjölkchokladen, sila gräddblandningen över chokladen och rör till en jämn smet.

Häll smeten i en form, ca 30 x 20 cm.

Låt stelna svalt, 17°, i minst 8 timmar.

Skär ut bitar med kniv 2 x 2 cm och doppa i mörk, tempererad choklad.

Dekorera med överföringsarket.

Kryddig höstpralin

Ikon ca 60 st
Ikon Jeanna Kanold

Spara som favorit

Ingredienser

  • 2.5 dl grädde
  • 30 g glykos
  • 2 tsk färsk ingefära
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 350 g mjölkchoklad
  • 200 g mörk choklad
  • överföringsark
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Koka upp grädde, glykos, riven ingefära och kryddor.

Mixa till jämn struktur.

Finhacka mjölkchokladen, sila gräddblandningen över chokladen och rör till en jämn smet.

Häll smeten i en form, ca 30 x 20 cm.

Låt stelna svalt, 17°, i minst 8 timmar.

Skär ut bitar med kniv 2 x 2 cm och doppa i mörk, tempererad choklad.

Dekorera med överföringsarket.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat