Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Koka upp grädde, glykos, riven ingefära och kryddor.
Mixa till jämn struktur.
Finhacka mjölkchokladen, sila gräddblandningen över chokladen och rör till en jämn smet.
Häll smeten i en form, ca 30 x 20 cm.
Låt stelna svalt, 17°, i minst 8 timmar.
Skär ut bitar med kniv 2 x 2 cm och doppa i mörk, tempererad choklad.
Dekorera med överföringsarket.
Spara som favorit
Ingredienser
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?