Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladmousse
Mixa mandelmjölk, kakaopulver, florsocker och Instant Vegan Gel i 10 sekunder. Låt vila i 5 minuter.
Smält chokladen och blanda den med mandelmjölksblandningen till en jämn ganache.
Mixa sojagrädde med Instant Vegan Gel och vispa till mjuka toppar.
Blanda ner chokladganachen och frys i formar.
Chokladspray
Smält choklad och kakaosmör tillsammans till 45°C och spraya den frusna moussen med hjälp av en spraypistol.
Svartvinbärsgelé
Koka ihop puré, vatten, socker och agar agar. Häll i en skål och låt sätta sig till nästa dag. Mixa blank och fyll i spritspåse.
Chokladcrumble
Koka upp vatten och socker till 121°. Tillsätt choklad och kaffe.
Mixa till en jordliknande konsistens. Låt kallna och ställ åt sidan till servering.
Spara som favorit
Ingredienser
Dekorering
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?