Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Mangopannacotta
Koka upp sojagrädde och citrongräs och låt dra en stund. Ta upp citrongräset och tillsätt mangopuré och socker, låt koka upp.
Mixa ner Instant Vegan Gel i 10 sekunder eller tills massan är helt slät och fördela blandningen i fina glas. Ställ kallt.
Kokoscrumble
Mixa ihop socker, salt, riven kokos och mjöl. Mixa ner vatten och kokosolja och kör till en smulig deg.
Baka i 160° ca 20 minuter.
Låt kallna.
Mangoragú
Krydda mangotärningarna med puréerna (mängd efter smak), limezest, långpeppar och mynta och ställ åt sidan.
Vid servering, toppa pannacottan med mangoragú och kokoscrumble.
Spara som favorit
Ingredienser
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?