Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Kokoscrème brûlée
Mixa ihop socker och Instant Vegan Gel.
Koka upp kokosmjölk, kokosnötpuré och vaniljstång. Låt dra en stund, ta upp vaniljstången och mixa ner sockerblandningen.
Fyll på spritspåse och fyll i ramekiner.
Rabarberkompott
Gör en sockersirap av vatten, mixad vanilj, socker och grenadine.
Skär rabarbern i jämnstora bitar. Hårdvacca sirapen och rabarbern och koka i cirkulator på 61° i 45 minuter.
Kyl genast i isbad.
Strö råsocker över kokosbrûléerna och karamellisera med brännare. Servera med rabarberkompotten, färska jordgubbar och karamelliserad mandelcrunch.
Dekorering
Jordgubbar
Riven mörk choklad
Spara som favorit
Ingredienser
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?