Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Kokoscrème brûlée med rabarberkompott

Kokoscrème brûlée med rabarberkompott

Skriv ut

Portioner: 4 portioner

Ingredienser

Kokoscrème brûlée

  • 200 g kokosmjölk
  • 200 g kokosnötpuré
  • 30 g socker
  • 1 vaniljstång, art.nr 49575
  • 16 g Instant Vegan Gel, art.nr 26896

Rabarberkompott

  • 200 g socker
  • 200 g vatten
  • 4 torkade, mixade vaniljstänger
  • 400 g rabarber
  • 50 g grenadine

Dekorering

  • Färska jordgubbar
  • Karamelliserad mandelcrunch

Anvisningar

Kokoscrème brûlée

  1. Mixa ihop socker och Instant Vegan Gel.
  2. Koka upp kokosmjölk, kokosnötpuré och vaniljstång. Låt dra en stund, ta upp vaniljstången och mixa ner sockerblandningen.
  3. Fyll på spritspåse och fyll i ramekiner.

Rabarberkompott

  1. Gör en sockersirap av vatten, mixad vanilj, socker och grenadine.
  2. Skär rabarbern i jämnstora bitar. Hårdvacca sirapen och rabarbern och koka i cirkulator på 61° i 45 minuter.
  3. Kyl genast i isbad.
  4. Strö råsocker över kokosbrûléerna och karamellisera med brännare. Servera med rabarberkompotten, färska jordgubbar och karamelliserad mandelcrunch.

Dekorering

  1. Jordgubbar
  2. Riven mörk choklad

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag