Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Pralinskal
Gjut pralinskal med Felchlin Maracaibo 65%. Använd valfria pralinformar och dekorera skalen efter eget önskemål.
Macadamianötter
Koka upp vattnet och saltet i en kastrull. Häll i nötterna i vätskan och rör om. Sila av vattnet. Rosta nötterna i ugnen på 180 grader i 10 minuter. Låt dem svalna av.
Lönnsirapstryffel
Koka upp grädde och lönnsirap. Häll i chokladen och smöret. Mixa tryffeln slät.
Hacka nötterna grovt.
Fyll först ett tunt lager med tryffel. Strössla ner nötterna och toppa sedan med resten av tryffeln.
Låt stå i rumstemperatur över natten. Locka tryffeln med Felchlin Maracaibo 65%. Ställ in i kyl några timmar och slå sedan försiktigt ur pralinerna ur formarna.
Josefine Baummann arbetar som chefskonditor på Ofvandahls Hovkonditori i Uppsala. Hon har tidigare jobbat på Chokladfabriken och Hotel At Six men har också hunnit med några kortare mellanspel på Fika och Aquavit i New York. Hon blev vald till Årets konditor 2011 och medverkade 2013 i första säsongen av Dessertmästarna i Kanal 5.
Spara som favorit
Ingredienser
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?