Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Pralin, Pumpa-Lime

Pralin, Pumpa-Lime

Skriv ut

Portioner: 21 st

Ingredienser

Pralinskal

  • mörk choklad
  • Pavoni, cacaofärg, grön, art.nr 25363
  • Pavoni, cacaofärg, äppelgrön, art.nr 25892

Pumpa-Limegianduja

  • 200 g rostade pumpafrön
  • 20 g olja
  • 50 g tempererad vit choklad
  • 50 g rostade pumpafrön
  • 4 g salt
  • 1 st lime, zest

Anvisningar

Pralinskal

  1. Putsa Pavoni pralinform kupol PC37. Jag föredrar att tvätta pralinformen noggrant i varmt vatten och sedan putsa den med bomull blötlagd i alkohol.
  2. Spraya först ett lager med den gröna färgen, sedan två lager med den ljusare äppelgröna färgen.
  3. Gjut med mörk choklad, gärna en syrlig sort.

Pumpa-Limegianduja

  1. Mixa första delen av de rostade fröerna och oljan till en slät paste.
  2. Addera den tempererade chokladen, sista delen pumpafrön, salt och limezest.
  3. Fyll upp i din form och locka sedan med mörk choklad.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag