Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Pralin, Pumpa-Lime

Pralin, Pumpa-Lime

Skriv ut

Portioner: 21 st

Ingredienser

Pralinskal

  • mörk choklad
  • Pavoni, cacaofärg, grön, art.nr 25363
  • Pavoni, cacaofärg, äppelgrön, art.nr 25892

Pumpa-Limegianduja

  • 200 g rostade pumpafrön
  • 20 g olja
  • 50 g tempererad vit choklad
  • 50 g rostade pumpafrön
  • 4 g salt
  • 1 st lime, zest

Anvisningar

Pralinskal

  1. Putsa Pavoni pralinform kupol PC37. Jag föredrar att tvätta pralinformen noggrant i varmt vatten och sedan putsa den med bomull blötlagd i alkohol.
  2. Spraya först ett lager med den gröna färgen, sedan två lager med den ljusare äppelgröna färgen.
  3. Gjut med mörk choklad, gärna en syrlig sort.

Pumpa-Limegianduja

  1. Mixa första delen av de rostade fröerna och oljan till en slät paste.
  2. Addera den tempererade chokladen, sista delen pumpafrön, salt och limezest.
  3. Fyll upp i din form och locka sedan med mörk choklad.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag