Meny Meny
Pralin, Pumpa-Lime
Pralin, Pumpa-Lime

Så här gör du:

Pralinskal

Putsa Pavoni pralinform kupol PC37. Jag föredrar att tvätta pralinformen noggrant i varmt vatten och sedan putsa den med bomull blötlagd i alkohol.

Spraya först ett lager med den gröna färgen, sedan två lager med den ljusare äppelgröna färgen.

Gjut med mörk choklad, gärna en syrlig sort.

Pumpa-Limegianduja

Mixa första delen av de rostade fröerna och oljan till en slät paste.

Addera den tempererade chokladen, sista delen pumpafrön, salt och limezest.

Fyll upp i din form och locka sedan med mörk choklad.

Pralin, Pumpa-Lime

Ikon21 st

Spara som favorit

Ingredienser

Pralinskal

  • mörk choklad
  • Pavoni, cacaofärg, grön ikonKöp
  • Pavoni, cacaofärg, äppelgrön ikonKöp

Pumpa-Limegianduja

  • 200 g rostade pumpafrön
  • 20 g olja
  • 50 g tempererad vit choklad
  • 50 g rostade pumpafrön
  • 4 g salt
  • 1 st lime, zest
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Pralinskal

Putsa Pavoni pralinform kupol PC37. Jag föredrar att tvätta pralinformen noggrant i varmt vatten och sedan putsa den med bomull blötlagd i alkohol.

Spraya först ett lager med den gröna färgen, sedan två lager med den ljusare äppelgröna färgen.

Gjut med mörk choklad, gärna en syrlig sort.

Pumpa-Limegianduja

Mixa första delen av de rostade fröerna och oljan till en slät paste.

Addera den tempererade chokladen, sista delen pumpafrön, salt och limezest.

Fyll upp i din form och locka sedan med mörk choklad.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat