Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Ingredienser

Hallonvinegrette

  • 470 g Fond
  • 180 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 100 g Hallonättika
  • 100 g Olivolja
  • 80 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 60 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 10 g Flingsalt

Mangovinegrette

  • 290 g Mangopuré, Bonne art.nr 497555
  • 270 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 210 g Vatten
  • 150 g Solrosolja
  • 30 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 30 g Limejuice (färskpressad)
  • 20 g Flingsalt
  • 1 g Chilipulver

Äpplevinegrette

  • 450 g Äpplepuré, Bonne art.nr 497011
  • 70 g Vatten. Alt. 520 g (450+70g) färskpressad äpplejuice (eller annan fruktjuice)
  • 240 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 90 g Solrosolja
  • 85 g Äpplecidervinäger
  • 55 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 10 g Flingsalt

Anvisningar

Hallonvinegrette

  1. Väg upp och lägg alla ingredienser i en skål/bunke och blanda med en visp eller mixer.

Mangovinegrette

  1. Väg upp BASIC Textur och vatten i en bunke/skål.
  2. Blanda kraftigt med en mixer i 2 minuter.
  3. Väg upp och tillsätt oljan, mixa väl i 1 minut.
  4. Väg upp och tillsätt de återstående ingredienserna, mixa allt tillsammans i 1minut.

Äpplevinegrette

  1. Väg upp BASIC Textur, äpplepuré och vatten (alternativt 520 g färskpressad äpplejuice) i en bunke och mixa samman med en stavmixer.
  2. Tillsätt och rör sedan in oljan.
  3. Tillsätt de återstående ingredienserna och rör/blanda om.
  4. Tips:
    Äppeljuicen kan ersättas med annan fruktjuice.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag