Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Hallonskum i sifon

Hallonskum i sifon

Skriv ut

Desserter med olika typer av frukt/bärskum är enkla att göra i sifon och smakar gudomligt gott.
Vi rekommenderar mellan 15-25% BASIC Textur, beroende på vilken konsistens du vill ha och vilken typ av frukt/bär du använder.

Portioner: 1 liter = 1 liters sifon, laddad med 2 + 1 patroner.

Ingredienser

Basrecept för hallonskum i sifon

  • 400 g Hallonpuré art.nr 497055
  • 250 g Basic Textur (Citrusfiber) art.nr 26106
  • 140 g BASIC Sweet art.nr 26109
  • 110 g Vispgrädde, 40% fett
  • 100 g Mjölk 3% fett

Anvisningar

Basrecept för hallonskum i sifon

  1. Blanda alla ingredienser. De ska vara kalla.
  2. Häll över i sifonen, skruva på locket och ladda sedan (1-liters sifonen) med 2 patroner.
  3. Skaka kraftigt och kyla i 30 minuter.
  4. Innan du serverar, ladda med en tredje patron och skaka kraftigt igen.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag