Du har inga produkter i varukorgen!
Skriv ut
Desserter med olika typer av frukt/bärskum är enkla att göra i sifon och smakar gudomligt gott.Vi rekommenderar mellan 15-25% BASIC Textur, beroende på vilken konsistens du vill ha och vilken typ av frukt/bär du använder.
Portioner: 1 liter = 1 liters sifon, laddad med 2 + 1 patroner.
Basrecept för hallonskum i sifon
243 kr exkl. moms
Artikelnr: 497055
Förpackning: 1 liter
I lager
371 kr exkl. moms
Artikelnr: 26106
Förpackning: 1,5 kg
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.
Vänligen välj företag eller privatperson