Du har inga produkter i varukorgen!
Skriv ut
Felchlin bjuder på ett recept med ekologisk Dominicana Blanc 36 % fylld med tropisk karamell och vaniljganache.
Portioner: Cirka 200 praliner. Tidsåtgång: Över natt.
Pralinskal
Tropisk fruktkaramell
Vaniljganache
786 kr exkl. moms
Artikelnr: 493975
Förpackning: 1 st
I lager
480 kr exkl. moms
Artikelnr: 49406-2
Förpackning: 2 kg
146 kr exkl. moms
Artikelnr: 497555
Förpackning: 1 liter
276 kr exkl. moms
Artikelnr: 497455
1562 kr exkl. moms
Artikelnr: 49575
Förpackning: 250 g
521 kr exkl. moms
Artikelnr: 253670
Artikelnr: 25365
601 kr exkl. moms
Artikelnr: 253690
Artikelnr: 25364
Artikelnr: 25363
960 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
Förpackning: 7 kg
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.
Vänligen välj företag eller privatperson