Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Värm upp grädden och häll den över jasminteet.
Låt stå i 10 minuter, inte mer för då blir det bittert.
Sila bort jasminteet och se till att mängden grädde är 400 gram.
Lägg chokladen i en skål och värm nu upp grädden med trimolinet till 85 °C.
Häll blandningen över chokladen i tre omgångar, en tredjedel i taget.
Tillsätt smält smör och blanda ihop med mixerstav.
Häll i ram, låt stelna och skär sedan i 22x22 mm stora bitar.
Doppa bitarna i mörk choklad och dekorera med överföringsark.
Annelie Kejroth är en av Sveriges främsta chokladmakare och driver Annelie K Choklad och Praliner i Uppsala sedan mer än 25 år tillbaka. Sedan starten är hon en trogen Åsö-kund och använder såväl Felchlin som vår egen Åsö-Choklad i praliner och bakverk. Annelie K har omkring 30 praliner i sitt sortiment och här delar hon med sig av receptet på en av dem. I jasmintepralinen ingår Felchlin Maracaibo Clasificado 65 % som passar utmärkt tillsammans med kryddor och alkohol.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 9794
Finns i lager
552 kr exkl. moms
Artikelnr: 49316-2
756 kr exkl. moms
Artikelnr: 820010
546 kr exkl. moms
Artikelnr: 83733
Ej i lager
719 kr exkl. moms
Artikelnr: 49582
663 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?