Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Dag 1
Blanda te och kall grädde, plasta och ställ kallt i 24 timmar.
Dag 2
Värm grädden till ca 50 °C och sila av tebladen.
OBS! Ska vara 310 g grädde till tryffeln, fyll annars på med grädde.
Tillsätt invertsocker och koka upp.
Häll över chokladen i minst tre omgångar och tillsätt smöret.
Tetryffeln är skapad av Martin Isaksson på Chokladfabriken i Stockholm. Martin – som är en av Sveriges främsta konditorer och chokladmakare – driver Chokladfabriken tillsammans med Ellinor Isaksson sedan mer än 20 år tillbaka. Till tryffeln använder han Felchlin Maracaibo 65 % och Söderblandning.
På ÅSÖ har vi många smakfulla tesorter som passar utmärkt ihop med choklad. Ta gärna en kik och hitta dina favoriter via denna länk.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 8511
Finns i lager
405 kr exkl. moms
Artikelnr: 49316-2
756 kr exkl. moms
Artikelnr: 49582
663 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?