Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Tetryffel

Tetryffel

Skriv ut

Tetryffeln är skapad av Martin Isaksson på Chokladfabriken i Stockholm. Martin – som är en av Sveriges främsta konditorer och chokladmakare – driver Chokladfabriken tillsammans med Ellinor Isaksson sedan mer än 20 år tillbaka. Till tryffeln använder han Felchlin Maracaibo 65 % och Söderblandning.

På ÅSÖ har vi många smakfulla tesorter som passar utmärkt ihop med choklad. Ta gärna en kik och hitta dina favoriter via denna länk.

Portioner:

Ingredienser

  • 390 g vispgrädde
  • 35 g Söders Höjder, svart te, art.nr 8511
  • 70 g trimolin, invertsocker, art.nr 49582
  • 370 g Felchlin, Maracaibo Clasificado 65 %, mörk choklad, art.nr 49316-2
  • 80 g osaltat smör

Anvisningar

Dag 1

  1. Blanda te och kall grädde, plasta och ställ kallt i 24 timmar.

Dag 2

  1. Värm grädden till ca 50 °C och sila av tebladen.
  2. OBS! Ska vara 310 g grädde till tryffeln, fyll annars på med grädde.
  3. Tillsätt invertsocker och koka upp.
  4. Häll över chokladen i minst tre omgångar och tillsätt smöret.

Produkter i receptet

Te, Söders Höjder (2 kg)

353 kr exkl. moms

Artikelnr: 8511

Förpackning: 2 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Maracaibo Clasificado 65 %, mörk choklad, Rondo (2 kg)

521 kr exkl. moms

Artikelnr: 49316-2

Förpackning: 2 kg

I lager

Lägg i varukorg

Trimolin, invertsocker, 7 kg

603 kr exkl. moms

Artikelnr: 49582

Förpackning: 7 kg

I lager

Lägg i varukorg

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag