Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladtarteletter
Börja med att sätta ugnen på 130 grader. Koka grädden och mjölken i en kastrull. Hacka under tiden den mörka chokladen i små bitar. När gräddblandningen kokar häller man den över chokladen och rör allt slätt. Vispa i ett ägg, fyll upp chokladsmeten i små tarteletteskal och baka i 130 grader i ca 5-7 min. När man skakar på plåten så ska smeten ha satt sig. Låt tarteletterna svalna och dekorera dem med röda färska bär.
Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49316-2
Finns i lager
756 kr exkl. moms
Artikelnr: 48131
763 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?