Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Pekannötfyllning
Blanda ägg och äggulan med farinsockret och gå sedan i med sirapen. Smält smöret och tillsätt det försiktigt. Avsluta med att gå i med pekannötterna. Fyll upp smeten i tarteletteskal och baka av i 180 grader ca 10-15 min.
Italiensk maräng
Koka strösocker med vattnet till 121 grader. Börja vispa när sockerlagen är 110-115 grader. Häll ner den kokande sockerlagen i en stråle i den vispade vitan (låt den gå på lägsta växeln när ni häller ner sockerlagen). Vispa snabbt i någon minut och låt den sedan gå på låg växel tills den blir kall. Fyll marängen i en spritspåse med en tyll och spritsa på de fyllda tarteletterna. Avsluta med att bränna av marängen med en gasolbrännare.
Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 48130
Finns i lager
999 kr exkl. moms
Artikelnr: 48143
763 kr exkl. moms
Artikelnr: 48146
Artikelnr: 80238
Ej i lager
447 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?