Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Pannacotta med rosmarin och björnbärssås

Pannacotta med rosmarin och björnbärssås

Skriv ut

Björnbär är bland de vackraste bären i skogen. Toppiga, ståtliga och blåsvart glänsande sitter de där på sina buskar, och stoppar man dem i frysen kommer de ut lika fasta och eleganta som när man stoppade in dem. Imponerande. Fast när de tinar säckar de ihop en aning förstås, men det förlåter man dem, så goda som de är. Dessutom har björnbär en ganska ”vuxen” smak som det är lite svårt att definiera. Frisk, lagom söt och syrlig på samma gång.

Portioner: 8 portioner

Ingredienser

PANNACOTTA ROSMARIN

  • 2 st gelatinblad, art.nr 49275
  • 1 st vaniljstång, art.nr 49575
  • 200 g Åsö vit choklad 28 %, art.nr 146092-2
  • 400 g vispgrädde
  • 80 g mjölk
  • 2 kvistar rosmarin

TOPPA MED

  • Björnbärspuré
  • Björnbär
  • Rosmarin

Anvisningar

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den. Koka upp grädde, mjölk, vaniljstången med frön och rosmarin. Ta kastrullen från plattan och låt dra i 20 minuter. Ta upp vaniljstången och rosmarin. Värm eventuellt upp massan en aning igen. Lägg i urkramade gelatinblad och choklad.
    Låt smälta under omrörning. Fördela blandningen i portionsformar och ställ kallt i minst 4 timmar. Droppa över björnbärspuré och dekorera med rosmarin och färska björnbär.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag