Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den. Koka upp grädde, mjölk, vaniljstången med frön och rosmarin. Ta kastrullen från plattan och låt dra i 20 minuter. Ta upp vaniljstången och rosmarin. Värm eventuellt upp massan en aning igen. Lägg i urkramade gelatinblad och choklad.Låt smälta under omrörning. Fördela blandningen i portionsformar och ställ kallt i minst 4 timmar. Droppa över björnbärspuré och dekorera med rosmarin och färska björnbär.
Björnbär är bland de vackraste bären i skogen. Toppiga, ståtliga och blåsvart glänsande sitter de där på sina buskar, och stoppar man dem i frysen kommer de ut lika fasta och eleganta som när man stoppade in dem. Imponerande. Fast när de tinar säckar de ihop en aning förstås, men det förlåter man dem, så goda som de är. Dessutom har björnbär en ganska ”vuxen” smak som det är lite svårt att definiera. Frisk, lagom söt och syrlig på samma gång.
Spara som favorit
Ingredienser
PANNACOTTA ROSMARIN
TOPPA MED
Artikelnr: 146092-2
Finns i lager
657 kr exkl. moms
Artikelnr: 49575
977 kr exkl. moms
Artikelnr: 41300
1714 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?