Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Doppad Honungsganache

Doppad Honungsganache

Skriv ut

Ronny driver sedan många år tillbaka chocolateriet RC Chocolat i Sigtuna. Han är också medlem i Svenska Konditorlandslaget som kommer att tävla för Sverige i Coupe de monde de la Patisserie 2017. Här bjuder han på sina bästa recept!

Portioner: 100 st.

Ingredienser

HONUNGSGANACHE

  1. 250 g honung
  2. 250 g smör
  3. 70 g grädde
  4. 450 g Felchlin Criolait 38%
  5. 250 g Felchlin Maracaibo 65%

ATT DOPPA I

  1. 500 g Felchlin Maracaibo 65%, tempererad

Anvisningar

  • Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp honung, smör och grädde och häll detta över chokladen i 3 omgångar; rör med en slickepott med små rörelser inifrån och ut mellan varje omgång. Massan kommer troligtvis att se lite sprucken ut till en början, men fortsätt att röra med små rörelser inifrån och ut så att du skapar mycket friktion. När sista grädden tillsätts kommer massan att gå ihop och se ut som en majonnäs. Häll massan i en form, cirka 20x20 cm, och låt stelna i rumstemperatur under 1 dygn. Skär ganachen i önskad form och doppa i tempererad choklad.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag