Meny Meny
Recept Glacage Miroir
Recept Glacage Miroir

Så här gör du:

  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
  • Koka upp vatten, socker samt glukos, ta av kastrullen från värmen och tillsätt sedan det blötlagda, urkramade gelatinet och den vita chokladen.
  • Om färg önskas, tillsätt även den i detta moment. Mixa blandningen i en mixer eller med en stavmixer.
  • Tillsätt den kondenserade mjölken och mixa blandningen. Om starkare färg önskas justeras det med mera färg, mixa väl.
  • Denna blandning kan mycket väl förvaras i kyl till nästa dag och åter uppvärmas varsamt.
  • Arbetstemperatur ca 30°
  • Recept Glacage Miroir

    Haka på trenden och glasera din tårta!

    Spara som favorit

    Ingredienser

  • 75 g vatten
  • 150 g socker
  • 150 g glukos
  • 150 g vit choklad
  • 100 g kondenserad mjölk
  • 11 g gelatin
  • Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

    Så här gör du:

  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
  • Koka upp vatten, socker samt glukos, ta av kastrullen från värmen och tillsätt sedan det blötlagda, urkramade gelatinet och den vita chokladen.
  • Om färg önskas, tillsätt även den i detta moment. Mixa blandningen i en mixer eller med en stavmixer.
  • Tillsätt den kondenserade mjölken och mixa blandningen. Om starkare färg önskas justeras det med mera färg, mixa väl.
  • Denna blandning kan mycket väl förvaras i kyl till nästa dag och åter uppvärmas varsamt.
  • Arbetstemperatur ca 30°
  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

    Logga in

    Vill du handla som företagare eller privatperson?

    Företag Privat