Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Recept Glacage Miroir

Recept Glacage Miroir

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 75 g vatten
  • 150 g socker
  • 150 g glukos
  • 150 g vit choklad
  • 100 g kondenserad mjölk
  • 11 g gelatin
  • Anvisningar

  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
  • Koka upp vatten, socker samt glukos, ta av kastrullen från värmen och tillsätt sedan det blötlagda, urkramade gelatinet och den vita chokladen.
  • Om färg önskas, tillsätt även den i detta moment. Mixa blandningen i en mixer eller med en stavmixer.
  • Tillsätt den kondenserade mjölken och mixa blandningen. Om starkare färg önskas justeras det med mera färg, mixa väl.
  • Denna blandning kan mycket väl förvaras i kyl till nästa dag och åter uppvärmas varsamt.
  • Arbetstemperatur ca 30°

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag