Meny Meny

Chokladmakarens handbok av Gustaf Mabrouk

Böcker, Artikelnr: 95012, Förpackning: 1 st

257 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg
Frakt
Leverans inom 1-2 dagar
Frakt
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Frakt
3500 produkter i lager
Frakt
Säker betalning med 20 dagars faktura
Chokladmakarens handbok av Gustaf Mabrouk

Chokladmakarens handbok av Gustaf Mabrouk

Chokladkunskap från en chokladmakare

Vill du ta steget att göra choklad från grunden och skapa din egen unika choklad på hantverksmässigt vis, eller  
vill du kanske laga något gott från alla de underbara chokladrecepten? Vad du än vill så är detta en fantastisk bok om du vill lära dig mer om choklad.

I Chokladmakarens handbok delar konditorn och chokladmakaren Gustaf Mabrouk med sig av sina allra bästa tips, hur du väljer kakaobönor, rostar, krossar och skalar dem för att slutligen mala och raffinera massan som ska bli choklad. Du lär dig den ädla konsten av att temperera choklad, att skapa oemotståndliga praliner och om olika smaksättningar.

I boken finns också Gustaf Mabrouks bästa recept, allt från klassisk tigerkaka och lollipops till moderna kreationer som chokladcocktails och pasta med tryffel och choklad.

Den innehåller även fakta om hur kakao växer och skördas, råd till alla chokladälskare som vill bidra till en hållbar framtid och mycket mer. 

Denna bok är bara ett måste för varje chokladälskare!

Böcker, Artikelnr: 95012, Förpackning: 1 st

257 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg

Leverans inom 1-2 dagar

Finns i lager

Chokladkunskap från en chokladmakare

Vill du ta steget att göra choklad från grunden och skapa din egen unika choklad på hantverksmässigt vis, eller  
vill du kanske laga något gott från alla de underbara chokladrecepten? Vad du än vill så är detta en fantastisk bok om du vill lära dig mer om choklad.

I Chokladmakarens handbok delar konditorn och chokladmakaren Gustaf Mabrouk med sig av sina allra bästa tips, hur du väljer kakaobönor, rostar, krossar och skalar dem för att slutligen mala och raffinera massan som ska bli choklad. Du lär dig den ädla konsten av att temperera choklad, att skapa oemotståndliga praliner och om olika smaksättningar.

I boken finns också Gustaf Mabrouks bästa recept, allt från klassisk tigerkaka och lollipops till moderna kreationer som chokladcocktails och pasta med tryffel och choklad.

Den innehåller även fakta om hur kakao växer och skördas, råd till alla chokladälskare som vill bidra till en hållbar framtid och mycket mer. 

Denna bok är bara ett måste för varje chokladälskare!

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat