Kakaosmör Mycryo i pulverform, Callebaut, 600 g
Artikelnr: 49051
Säker betalning med 20 dagars faktura
3500 produkter i lager för omgående leverans
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Produktinformation
Mycryo®
100 % rent kakaosmör i micro-pulverform som innehåller stabila kristaller och är motståndskraftig mot höga temperaturer.
Mycryo™ är en 100 % naturlig produkt bestående av rent kakaosmör i pulverform. Detta speciella kakaosmör revolutionerar sättet att temperera choklad på ett nu snabbt, smidigt och bekvämt sätt.
Hur du tempererar choklad med Mycryo®
Tillsätt endast ca. 2 % Mycryo™ till chokladen som har rätt temperatur (enligt vad sluttemperaturen för tempereringen är; mellan 28-32 °C), blanda/mixa samman väl för att tillföra och fördela de nödvändiga stabila kristallerna till chokladen för att på så sätt få en perfekt kristalliserad choklad. Gör gärna ett stelningsprov innan du börjar arbeta med chokladen efteråt.
Förutom att det är enklare så ger detta kakaosmör din choklad mer glans och en hårdare yta.
Hur du kan använda Mycryo® i det varma köket
Mycryo™ är också ett underbart vegetabiliskt fett för stekning och grillning. Den motstår höga stektemperaturer bättre än smör eller oljor och bränner inte. Mycryo™ får dessutom fram de naturliga smakerna hos även de mest känsliga ingredienserna, som kammusslor eller foie gras. Rulla bara grönsaker, kött, fisk eller fågel i Mycryo™ och stek eller grilla i en varm panna eller på en varm grill. Du kan till och med blanda Mycryo® med örter eller kryddor.
Beskrivning
Neutral smak och vitaktig färg
Form
Pulver
Film från Callebaut