Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Fruktgeléglaze med bär som dekoration

Fruktgeléglaze med bär som dekoration

Skriv ut

Gjut i olika typer av silikonformar fär stilig dekor

Denna fruktgelé/glaze med bitar av bär i är även utmärkt att använda som dekorgelé. Gjut i någon silikonform, t.ex. från kollektionen Gourmand eller någon Cake Top som Coral, Shanghai, Ipnosi eller Maya.

Geléar sig snabbt

Denna fruktgelé geléar sig på ytan på ca 1 minut om du lägger upp med en sked på en desserttallrik. Gelén kommer således inte ”blöda” eller rinna runt på tallriken, bären fäster också bra.

Som interiör

Perfekt som en interiör till en dessert eller en tårta. Fyll en del av en interiörsilikonform med fruktgelén, låt den sätta sig och fyll sedan vidare med t.ex. en mejeribaserad eller växtbaserad pannacotta eller mousse. Frys sedan in så har du en färdig interiör att använda ihop med t.ex. en chokladmousse.

Portioner:

Ingredienser

Fruktgeléglaze / fruktkompott med bär

  • 1425 g Hallon
  • 1000 g Äpplejuice (färskpressad, utblandad från koncentrat, eller annan smak på juice/puré)
  • 400 g Strösocker
  • 28-29 g BASIC Gel jam II Art.nr26102

Anvisningar

Fruktgeléglaze / fruktkompott med bär

  1. Blanda samman strösocker och BASIC Gel jam II.
  2. Väg och häll upp äpplejuicen i en kastrull.
  3. Tillsätt socker- och pektinblandningen och rör/mixa samman.
  4. Tillsätt hallonen eller andra bär.
  5. Koka upp under omrörning.
  6. Skumma av. Färskpressad äpplejuice kommer ge mer skum än utblandat koncentrat.
  7. Vill du får en mer finfördelning av bären så mixa uppkoket.
  8. Häll direkt upp i silikonformar och ställ åt sidan för att stelna. Det går även bra att frysa dem.
  9. Tag försiktigt ut gelén ur formen när den satt sig.
  10. Använd som dekoration eller som interiör.

Produkter i receptet

Basic Gel, Jam II, 500 g

Artikelnr: 26102

Förpackning: 500 g

375 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN

Pavoni, silikonform Cake Top, TOP06, 190x190 mm, Ipnosi, d: 160 mm, h: 10 mm

Artikelnr: 25602

Förpackning: 1 st

138 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN

Pavoni, Pavoflex, PX061, 600x400 mm, interiör, d: 160 mm, h: 30 mm, 6 hål

Artikelnr: 25582

Förpackning: 1 st

826 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN

Pavoni, Pavoflex, PX075, 600x400 mm, interiör, d: 180 mm, h: 30 mm, 6 hål

Artikelnr: 25717

Förpackning: 1 st

826 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN

Pavoni, Pavoflex, PX076, 600x400 mm, interiör, d: 140 mm, h: 30 mm, 8 hål

Artikelnr: 25667

Förpackning: 1 st

827 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN

Pavoni, Pavoflex, PX077, 600x400 mm, interiör, d: 120 mm, h: 30 mm, 12 hål

Artikelnr: 25668

Förpackning: 1 st

827 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN
LÄGG I VARUKORGEN

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson